Zentekenatelier Mirjam Skoreng

                   

Ondertitel

6- 3- 2019 Thea Daggenvoorde
Workshop Zendala gevolgd: ook weer een aanrader!

9-12-2018 Marjan Boxem

(Een dag na de workshop!)

Hallo Mirjam,

De oogst van vandaag: verslavend! Ik vond de cursus erg leuk en duidelijk! Ik heb mijn nieuwe hobby, naast zingen en lezen, gevonden! 

 Hartelijke groet, Marjan

 

22-10-2017 Marie- José

Beste Mirjam, Het was een leuke workshop. 's Avonds zijn we meteen aan de slag gegaan met zijn drieën. Lekkere kop thee er bij, kaarsjes aan. Heerlijk geslapen daarna. Zie de foto.  Lieve groet

24-08-2017 Thea

Ik volgde een workshop op 18 augustus: Heldere uitleg in rustige, fijne sfeer. Verrast door het resultaat. Boeken aangeschaft en net een morgen getekend. Volop inspiratie.

Dankjewel Mirjam !


11-8-2017 Jennie Dekker

Naar aanleiding van een artikeltje in de krant de mooie website bekeken en me toen opgegeven voor een workshop op de donderdagavond. Fijne en enthousiaste uitleg gekregen in een prima omgeving! Kom graag een keer bij je terug Mirjam.


3-8-2017 Alice Ritsema

Een workshop gevolgd waarvan ik erg enthousiast ben geworden. Ben zelf verder gegaan met tekenen en vind het erg leuk om te doen. Kom graag nog een keer. Bedankt!


29-07-2017 Marieta

Hele leuke workshop om te doen. Fijne uitleg en prettige sfeer.

Dank je wel Mirjam.


22-5-2017 Caroline Rozendom

Ik heb in een fijn groepje op een prachtige zolderkamer onder het genot van thee en zelfgebakken lekkers nieuwe technieken geleerd.Veel achtergrond informatie gehoord. En nu al ervaren dat tekenen met goed materiaal heel ontspannend werkt. Een aanrader voor wie overweegt zich aan te melden.


18-5-2017 Geraldine Klaver

In een rustige sfeer met prachtig uitzicht op de oude toren, een workshop zentekenen gevolgd. Fijne uitleg wat tot veel inspiratie heeft geleid. Inmiddels al veel heerlijke momentjes voor mezelf gecreëerd. Daarvoor dank...